Bouwprogramma

Een nieuwbouw van 14.000 m² voor Campus Hast (vroegere naam VISO Sint-Angela) werd gerealiseerd. Het project omvat lokalen voor afdelingen van het VTI campus Groenplein, ateliers hout en bouw voor het Technisch Instituut H. Hart en een nieuwe sporthal.

Het project is opgedeeld in 3 bouwvolumes: het hoofdgebouw met de praktijk- en leslokalen verdeeld over 4 blokken en 6 bouwlagen, het magazijn met sanitair blok onder een enorme trap waar leerlingen kunnen verpozen tijdens de pauze en een sporthal met 3 sportzalen. Elk studiegebied krijgt een zone met specifieke vaklokalen. Zo krijgt de school een zone met leskeukens, verzorgingslokalen en een studio voor het studiegebied personenzorg. 6 moderne labo’s biologie, chemie, fysica en natuurwetenschappen vullen de bovenste verdieping en worden de thuisbasis van chemie, industriële wetenschappen en techniek - wetenschappen. De handelsrichtingen krijgen een verkoopklas, taalklassen en computerlokalen. De houtateliers zullen uitgerust worden met de nieuwste high-tech houtverwerkingsmachines. Het bouwatelier laat bouwen toe op kleine en grote hoogte. Om helemaal “zen” te worden voorzien we op 3 niveaus kapsalons en schoonheidsverzorgingssalons. Elk lokaal is multimediaal ingericht met projectiemogelijkheden en draadloos netwerk.

Dit project omvat eveneens de aanleg van omgevingswerken zoals een overdekte speelplaats, open speelplaats, fietsenbergplaats, parkeer- en manoeuvreerruimte.

Projectfoto's

Buitenaanzicht

Binnenaanzicht